Weekend Havelte

Meerdaagse reizen

 • voor leden VWG 't Gooi
 • verblijf in Hunehuis
 • korting voor Nivon-leden

Voor de Vogelwerkgroep het Gooi en Omstreken is er van vrijdag 21 april tot en met zondag 23 april een voorjaarsweekend in Havelte (Drenthe) georganiseerd.

Dit voorjaarsweekend gaan we naar Havelte, op de grens van Drenthe met Overijssel. Het ligt centraal tussen de rietlanden en petgaten van de Wieden, de ruimte en rust van het Dwingelderveld, en het unieke biotoop van het Fochteloërveen. Alle drie deze gebieden gaan we bezoeken. Een bezoek aan de unieke kijkhut van Diependal staat ook in de planning. We gaan mooie (dag- en dagdeel-) wandelingen maken.

In het Hunehuis hebben we twee persoonskamers en enkele eenpersoonskamers. Er is plaats voor maximaal 36 deelnemers, inclusief de excursieleiders. We maken drie groepen van 12 personen. Inschrijven kan door het je aan te melden bij Delta Safari en de deelnamekosten te voldoen.

Het weekend is al vol, dus je kan je niet meer inschrijven. Voor praktische vragen over het weekend zoals vervoer kan je terecht bij de Vogelwerkgroep zelf.

VWG ’t Gooi

Weekend Havelte

Meerdaagse reizen

 • vanaf € 151,-
 • 21 april 2023
 • voor leden VWG ’t Gooi
 • verblijf in Hunehuis
 • korting voor Nivon-leden

Kosten en reserveren

De kosten voor het weekend zijn € 151,- p.p. voor verblijf in een gedeelde twee-persoons-kamer zonder douche en toilet. De kosten voor verblijf in een één-persoons-kamer zonder douche en toilet zijn € 171,-. Douche en toilet zijn op de gang en voor gezamenlijk gebruik

Er zijn een aantal kamers met douche en toilet te boeken. De prijs is dan €160,50 voor een gedeelde twee-persoonskamers en €180,50 voor een éénpersoonskamer.

Update: Er zijn nu alleen nog twee-persoonskamers zonder eigen douche en toilet beschikbaar.


Korting Nivon-leden

Omdat we verblijven in het Hunehuis van het NIVON kunnen leden van het NIVON een korting krijgen op de kamer van €21,50 per persoon. Dit kan je aangeven op het boekingsformulier onder vermelding van je lidmaatschapsnummer.

Lid worden van NIVON kost overigens voor €40,- per persoon. Een tweede lid van een huishouden kost €30,- per persoon. Informatie kan je hier vinden (klik!).


Mensen die alleen boeken voor een gedeelde twee-persoons-kamer worden door de Vogelwerkgroep ingedeeld. Je kan natuurlijk wel een voorkeur aangeven. Ontbijt, diner en een lunchpakket zijn inbegrepen in deze prijs.

Leden van VWG ’t Gooi en Omstreken kunnen reserveren door het informatie-blok rechts bovenaan deze pagina in te vullen. Daarna ontvang je van Delta Safari een boekingsformulier en kan je je inschrijven. De boekingen lopen via Delta Safari omdat wij de praktische organisatie hebben overgenomen van de Vogelwerkgroep.


Deze boeking valt daarmee ook onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant. Delta Safari beschikt hiermee over de wettelijk verplichte bescherming om u terug te betalen in geval van financieel onvermogen. Meer informatie over VZR Garant vindt u op www.vzr-garant.nl.

Impressie

Reserveren of meer informatie

Uw gegevens

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
VWG ’t Gooi

Weekend Havelte

Meerdaagse reizen

 • vanaf € 151,-
 • 21 april 2023
 • voor leden VWG ’t Gooi
 • verblijf in Hunehuis
 • korting voor Nivon-leden